Financiering voor particulieren

NISSAN FINANCIERING

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand. Met het nieuwe Nissan Financiering geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier. Voor een laag, vast bedrag per maand financiert u uw nieuwe Nissan.

  • U geniet van een snelle, soepele afhandeling van uw aanvraag.
  • Uw autoaankoop en financiering gebeuren bij uw NISSAN concessiehouder, wat u heel wat tijd bespaart.
  • Uw contant geld blijft onaangeroerd voor onvoorziene omstandigheden of voor andere doeleinden, zoals verbouwingen, reizen, enz.
  • U kan zich een wagen aanschaffen zonder dat u zich iets hoeft te ontzeggen.
  • U kan op elk ogenblik een vroegtijdige terugbetaling vragen.

EASYFIN PLANNING

Als u ervan droomt altijd met een nieuwe wagen te rijden, maandelijks weinig af te betalen en gedurende 3 jaar (tot 100.000 km) onder garantie te rijden, zo ja, dan stellen wij u ons EasyFin Planning graag aan u voor:

Wat is nu juist de bedoeling van deze formule ?

Zoals u weet, verandert een auto niet enkel geregeld van model, maar wordt ook zijn technologie inzake veiligheid en comfort voortdurend aangepast. Denken wij maar aan airbags, airconditioning, zijdelingse beveiligingen, enz.

U heeft er dus alle belang bij steeds met een recent voertuig te rijden en u vermijdt zo herstellingskosten na verloop van tijd.De aankoop van een nieuwe wagen vergt steeds een grote investering, die gedurende geruime tijd een belangrijke invloed zal uitoefenen op het gezinsbudget.

Om deze invloed tot een minimum te beperken, ontwikkelden wij het "EasyFin Planning".

Is deze formule een verhuur op lange termijn?

Neen, het gaat hier wel degelijk om een verkoop op afbetaling zoals een gewone autofinanciering, met een minimum voorschot van 15 %, 20 % of 25 % van de aankoopprijs inclusief BTW. Uiteraard zijn hogere voorschotten ook mogelijk.

Afhankelijk van het te financieren bedrag betaalt u dan achtereenvolgens een vast maandelijks bedrag gedurende 35 of 47 maanden.Omdat het hier dus geen huurwagen betreft en het voertuig door u wordt aangekocht, kan het ook worden ingeschreven op uw naam.

Een omniumverzekering is dan toch wel verplicht?

Ook hiervan is geen sprake, alhoewel het steeds aan te raden is dergelijke verzekering af te sluiten om zo eventuele, onverwachte uitgaven tot een minimum te herleiden.

Bestaat er een kilometerbeperking?

Vermits het uw voertuig is, rijdt u ermee zoveel u uiteraard wil. U dient er echter wel rekening mee te houden dat de Nissan-waarborg loopt gedurende drie jaar en beperkt is tot een maximum aantal kilometers van 100.000. Wanneer u opteert voor een periode van 2 jaar of 3 jaar (met een maximum van 100.000 km) is uw voertuig steeds onder garantie. U betaalt dus nog enkel de voorziene onderhoudsbeurten.

Waar ga ik met mijn voertuig in onderhoud?

Uiteraard dient het onderhoud van uw voertuig te gebeuren bij een erkend Nissan-concessiehouder/-onderconcessiehouder. U heeft er alle belang bij het voertuig in goede staat te houden.

Wat moet ik doen op het einde van de financieringstermijn ?

Ook hier is ons antwoord zeer eenvoudig. We kunnen u het volgende voorstellen :U ruilt uw wagen in bij uw Nissan-concessiehouder/-onderconcessiehouder en bestelt eenvoudig een nieuwe naar keuze.

Wenst u uw wagen alsnog langer te gebruiken?

Geen probleem ! In plaats van een voorschot te betalen voor een nieuwe wagen met hetzelfde "EasyFin Planning" systeem betaalt u de laatste verhoogde afbetaling van uw financiering.

U ziet het, ons EasyFin Planning is ook interessant voor u !

Financiering aanvragen

Nissan Leuven staat ter beschikking om meer uitleg te geven over alle aanbiedingen en je te helpen met de juiste keuze. 

E-BIKE IPV GRATIS VERVANGWAGEN

Bij nissan leuven heb je de mogelijkheid op een gratis vervangwagen.Vanaf nu kan je ook het stad intrekken met onze elektrische fiets!

NISSAN-ACCESSOIRES

Bent u op zoek naar iets dat de looks of de functionaliteit van uw nissan verbetert? Wilt u meer uit uw auto halen? Wat uw nissan ook nodig heeft, wij hebben het. En dat voor een scherpe prijs.

Onderhoud en herstelling

Houd jouw auto in top conditie.

Contacteer ons

Brusselsesteenweg 33, 3020 Herent
016 40 00 23
nissan-leuven@gmsgroup.be